ESITTELY

Toimin henkiparantajan ja meedion työssä, olen myös Reikimaster ja välitän energiahoitoja.

Elämäni kulki ajoittain aavistellen , että omaan polkuuni liittyisi jokin tehtävä, reittini kulki vain mutkien kautta, kunnes se lopulta selkiytyi eteeni ja se mitä olin aina etsinyt ulkopuolelta, muista ihmisistä ja puitteista, olikin ollut sisälläni kaiken aikaa. Löytäessäni yhteyden Korkeimpaan Itseeni pelot alkoivat väistymään ja fokus keskittyy nyt myös muiden hyvinvointiin. Tilalle on astunut vapauden tunne ja valmius vastaanottaa iloa, jonka siivittämänä on helppo auttaa kanssakulkijoita ja palvella kokonaisuutta.

Oikeudentaju ja rehellisyys.

Tämä on henkisessä työskentelyssä pohja yhteistyölle ihmisten ja henkimaailman kanssa.

Yhteistyö.

Se on ehdoton avainsana. Et ole yksin.

Rakkaus.

Se on ainoa asia, jolla on merkitystä; se linjaa ihmiset samalla viivalle, avaa ovia ja mahdollistaa melkein mitä vain.

Rakkaus on se syy miksi teen kanavointeja ja puhdistuksia, sillä positiivisten hoitotulosten ja viestien mukana nousee tämä teema aina esille, oli se sitten välitilaan jäänyt lapsi jonka saan lähettää valoon äitinsä luo, tai vaikka sydänkeskuksen vapauttamista jumiutuneesta energiasta. Kun hoitoa tehdään, oma Korkein Itseni työskentelee sieluyhteydessä sinun kanssasi yhdessä. Kun esimerkiksi energiakenttäsi on puhdistettu haittaavista energioista, alat myös parantamaan itse itseäsi.

Toimin henkisten lakien mukaan, eli en tee yliaistillisia tutkimuksia kenestäkään, joka ei ole sitä itse pyytänyt. Vanhemmilla on oikeus tilata alaikäisille lapsilleen apua energiahoidon, tutkimuksen ja puhdistusten muodossa. Kaikki hoidot tehdään etänä, ellei ole erikseen toisin sovittu. Voit saada apua kauttani eri tavoilla esimerkiksi tunnetaakkoihin, kehon vaivoihin ja haittaavien henkivaikutusten poistoon kotoa.

Tunnen arvostusta ja iloa, että saan työskennellä henkimaailman ja kaikkien teidän kanssa, joiden henkinen kehitys ja polku on siinä kohtaa että tiemme risteävät. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä jokaisen kohdalla tarkistan ensin onko tutkimuksen sekä puhdistuksen tarvetta, jotta toiminta ja yhteistyö on tarkoituksenmukaista. Tämä tarkistus tutkimuksen tarpeesta ei maksa mitään ja sen jälkeen on helppoa sopia jatkosta tarpeiden mukaan. Sivuiltani löytyy tarkempia tietoja työskentelytavastani ja hoitomuodoista, mutta aina voi myös kysyä jos jokin on uutta tai jää epäselväksi. Luethan sivuiltani missä asioissa voin sinua auttaa.

Iloa ja Valoa

Minimadam