PALAUTTEET

"Energiakentän puhdistus ja henkiparannus tuntui fyysisesti siltä, että jotain pyrkii ulos kehosta. Se tuntui hetken epämiellyttävältä, mutta hoidon jälkeen oli kevyempi ja vapaampi olo. Hoidon aikana kävi ilmi että kaukainen, jo kuollut sukulainen, halusi ottaa minuun yhteyttä. Viesti häneltä selvensi monia asiota ja toi levollisuutta myös läheisilleni. Kanavointi nostatti paljon tunteita, mutta niiden avulla hahmotan nyt paremmin itseäni ja ympäristöäni. Hoitaja oli avoin, rehellinen ja pystyin luottamaan häneen täysin."
Tiia

"Tässä on taikaa. Sen jälkeen kun minulle tehtiin etähoito niin energiat ovat olleet korkeammalla. Sen huomaa energian määrästä ja käytännöstä kun ihmeitä on asettunut eteeni käsittämättömillä tavoilla. On asioita joita ei näe silmin mutta ne voi aistia ja on niitä ketkä ymmärtävät energioita mm intuitiivisesti. Avusta oli minulle suuri hyöty myös siinä kuinka paljon lohtua hänen sanoistaan sain. Hoitaja viitoitti tietäni ja auttoi minua uskomaan itseeni ja omiin voimiini. Hoidosta huokuu rakastava, vilpitön ja lämmin energia joka jo itsessään auttaa tässä hetkessä. Tähän voi luottaa ja sisimpänsä voi rauhassa näyttää. Manifestoin kaikkea hyvää sinne. Kiitos kun autoit minua."
Mari

"Nukuin hyvin, erilailla kuin pitkään aikaan.. Olo oli kotona levollinen ja hermosto rauhoittui kunnon unien jälkeen. Aistin voimakkaasti eksyneiden sielujen läsnäolon kotona niin että se vaikeutti täällä olemisesta. Puhdistuksen ansioista sain ymmärryksen asioille, kun en ole n. 1-2 vuoteen uskaltanut käydä yöllä vessassa laittamatta valoja, eli olen siis erittäin tyytyväinen "
Noora

"Olen todella skeptinen ja maailmankuvani perustuu tieteeseen. Minimadam on johdattanut minut laajentamaan käsitystäni mielestä ja ruumiista sekä niiden toiminnasta."
"Näissä hoidossa sielu lepää,olen saanut apua sekä fyysisiin että psyykkisiin vaivoihin, kiitos !"
Elina

"Minulle tuli rentoutunut ja valoisa olo, ihan kuin jotain olisi nostettu pois olkapäiltäni".
Kokemus energiahoidosta. - Jenni

"Olen saanut hoitoja Henkiavun kautta useamman kerran. Minulle on tehty puhdistuksia, viestinvälitystä ja energiahoitoja. Olen ollut erittäin tyytyväinen ja olen kokenut saavani apua joka kerta ja oloni on helpottunut. Voin suositella ihan jokaiselle. Lisäksi tekijä on todella helposti lähestyttävä sekä ihastuttava persoona." - Jenni

"Koko perheen puhdistukset toivat moninaisia vaikutuksia: Tyttäreltäni katosi pian itsekseen negatiivset ajatukset painostaan ja minäkuvastaan. Ennen sulkeutunut ja ahdistuneen oloinen poikani on alkanut puhdistusten jälkeen puhua. Itse osaan nyt ilmaista itseäni paremmin, itsetuntoni on alkanut eheytyä, näen itseni uusin silmin ja mustiin pukeutumisen sijaan haen värejä itselleni.
Itselläni olleet jättämisen ja pettämisen pelko jotka ovat heijastuneet parisuhteeseen ovat hävinneet. Mieheni on saanut itselleen rauhaa ja seesteisyyttä. Parisuhteemme on mennyt parempaan suuntaan, ilmaisu on alkanut sujumaan uudella tavalla, kun se aiemmin oli ahdistunutta ja lukossa. Yhteinen perhedynamiikka on ollut riitaisa, mutta puhdistusten jälkeen riidat ovat vähentyneet n. 80%.
Kiitos"